Kupidon SP je društvo za spoljnu i unutrašnju trgovinu osnovano 1999. godine u Leskovcu. Naša primarna delatnost je uvoz i promet repromaterijala za farmaceutsku, veterinarsku, prehrambenu i kozmetičku industriju.

Od samog osnivanja naša težnja je bila da savetima, informacijama i, što je najbitnije, kvalitetnim sirovinama opremimo naše kupce i na taj način učestvujemo u jačanju njihovog poslovanja. Iz tog razloga se već godinama trudimo da u što većoj meri budemo fleksibilni, kooperativni i dostupni našim kupcima i da pravovremenim informacijama podržimo njihov razvoj.

Naši osnovni kvaliteti se, pored prvoklasnih repromaterijala, ogledaju i u fleksibilnim uslovima plaćanja, redovnim isporukama, davanju korisnih saveta i informacija, brzim uvozima po upitu, ugovornom skladištenju robe u našim magacinima, i 24 sata dnevno sedam dana u nedelji dostupnom ljubaznom osoblju.

Naša vizija je kontinuirano širenje poslovanja i sticanje novih kupaca kako u zemlji tako i u inostranstvu, a samim tim i kreiranje međusobnog poverenja koje je, složićete se, ključ poslovnog uspeha.

Tokom godina ostvarili smo i ostvarujemo uspešnu saradnju sa mnogobrojnim uspešnim proizvođačima iz farmaceutske, prehrambene i kozmetičke industrije iz zemlje i inostranstva, dok smo na polju dobavljača potpisali ugovore i razvili zavidnu saradnju sa mnogim renomiranim inostranim proizvođačima i trgovcima repromaterijala.

Sa zadovoljstvom možemo da Vas obavestimo da je naše preduzeće dobilo ˝Excellent SME˝ sertfikat od strane privredne komore srbije i bonitetne kuće Coface čime je svrstano u grupu uspešnih i pouzdanih preduzeća.

Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija, u čijem je vlasništvu ova verifikovana stranica, ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata.

Osnova za izdavanje ovog sertifikata je bonitetna ocena i redovni nadgledanje od strane bonitetne kuće Coface.